Orthobed Karlie Oval; Orthopedisch hondenkussen ovaal grijs

Wat een topper is dit ovale orthopedische hondenkussen met opstaande rand en lage instap. We hebben hem zelf ook, maar dan letterlijk. Onze hond is van neus tot staartwortel 75cm lang. Daarom hebben we gekozen voor 100 x 65 x 24 cm buitenmaat (73 x 50 cm binnenmaat). Het kussen heeft een antislip bodem en uitneembaar kleedje dat bevestigd wordt met klittenband.

Dit kussen wordt ook wel een hondenbed of gewoon hondenmand genoemd en is naar ons idee het beste orthopedische hondenkussen ooit!

Specificaties Orthobed Karlie Oval orthopedische hondenmand of -kussen

Ovaal kussen of mand met speciaal orthopedisch traagschuim (memoryfoam). Traagschuim is een materiaal dat zich aan het lichaam aangepast voor de beste ontlasting van de wervelkolom en de gewrichten van je hond. Meer hierover lees je op Wikipedia.

Het traagschuim keert altijd terug naar zijn oorspronkelijke vorm. De hoes is afneembaar en kan worden gewassen in de wasmachine op 30°C. Hij wordt geleverd met een afneembare hoes, een zacht ligkleedje met klittenband en heeft een antislip onderkant.

Meet je hond zorgvuldig voordat je dit hondenkussen bestelt. De lengte van de basis van de staart tot de schouder is de minimale binnenmaat van de mand die je hond nodig heeft. Doordat de rand vrij breed is, is het ligoppervlak relatief klein.

Buitenmaat en binnenmaat 2024 modellen:

  • 72 x 50 x 20 cm     48 x 40 cm
  • 100 x 65 x 24 cm   73 x 50 cm
  • 118 x 72 x 24 cm   83 x 58 cm

Orthobed Karlie is een heerlijk hondenkussen voor elke hond

Hieronder een aantal foto’s van onze hond met dit orthopedische hondenkussen. Toen we nog een goedkope “Action” mand hadden lag hij vaak op de bank of op de grond, maar sinds we deze hebben is dit duidelijk zijn favoriete plek om te rusten en te slapen..

Orthobed Karlie Oval - Hondenkussen orthopedisch traagschuim
Orthobed Karlie Oval orthopedisch hondenkussen 100cm

Nu hebben wij zelf dit kussen vanwege lichamelijke klachten bij onze hond, maar het is natuurlijk een erg fijn kussen voor elke viervoeter die houdt van een lekker zacht, comfortabel en knus plekje. Hij is voorzien van traagschuim, een antislip bodem, een ligkleedje met klittenband en een hoes die je gewoon kunt afritsen en wassen met de hand of in de wasmachine.

Aan alle hondenbezitters met de liefste hond ter wereld!

Als je de blije kwispelende staart van je trouwe viervoeter ziet dan weet je dat er niets belangrijker is dan het welzijn van je hond. Daarom wil ik je wijzen op een simpele manier om het leven van je hond nog comfortabeler te maken – een orthopedische hondenmand met traagschuim!

De orthopedische hondenmand op deze pagina biedt niet alleen fijne ondersteuning voor je hond, maar ook verlichting van pijnlijke drukpunten. Je hond kan dus gemakkelijker liggen, rusten en slapen.

Stel je eens voor hoe blij je hond zal zijn wanneer hij op zijn nieuwe orthopedische hondenmand ligt. Hij ligt en slaapt veel dus zal hij echt gezonder en gelukkiger zijn.

Waar wacht je nog op? Geef je opgroeiende jonge hond, oudere hond of hond met lichamelijke problemen de aandacht en de liefde die hij verdient met dit orthopedische hondenkussen. Bestel nu en zie hoe jullie hond (weer) stralend en kwispelend door het leven gaat!

Foto’s

Hierbij enkele foto’s van dit orthopedische hondenkussen “Orthobed Karlie Oval” bij ons zelf thuis. Onze hond is van neus tot staartwortel 75cm lang. Zoals op de foto’s te zien hebben wij er een genomen met de afmetingen 100 x 65 x 24 cm (binnenmaat 75 x 55 cm).

Het hondenkussen in de doos
Het label
Het orthopedische kussen komt in een mooie plastic draagtas en oogt en voelt premium aan
rits de tas eenvoudig open
Een zacht kleedje om heerlijk op te liggen, voorzien van klittenband
Een extra stevige rand gevuld met traagschuim
Het volledige orthopedische hondenkussen, net uit de verpakking
Het kussen van bovenaf gezien
Klittenband voor het bevestigen van het kleed
De steunranden
Close-up van de verpakking
Close-up van de verpakking
De voorkant van de verpakking met hond en informatie over het hondenkussen
De Nederlandse tekst op de verpakking
Karlie Hondenmand Orthopedisch Ovaal Grijs 100CM met afritsbare en uitwasbare hoes
Onze hond ligt heerlijk op zijn nieuwe hondenmand
Nogmaals onze hond, bijna in dromenland
Wat een weelde!

2 gedachten over “Orthobed Karlie Oval; Orthopedisch hondenkussen ovaal grijs”

  1. Ik heb dit traagschuim kussen ook gekocht voor onze mechelse herder van inmiddels 8 jaar. Het is een smeerkees en en sloper, maar na 8 maanden ziet hij er nog uit als nieuw. Voordat we dit kussen hadden lag hij door het hele huis (inclusief op de bank als hij de kans kreeg) maar nu ligt hij het liefste in deze mand. Ik denk dan ook dat we er nog erg lang plezier van zullen hebben.

    Beantwoorden

Plaats een reactie